به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام مقدمی در مراسم اختتامیه دوره آموزشی آشنایی با معارف اسلامی ویژه خانواده های حوزوی که در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد با بیان این که مردم به گفتار انسان توجه زیادی ندارند، اظهار داشت: برای این که بتوانم تأثیرگذار باشیم، باید در عمل کاری کنیم که دیگران افکار و اندیشه های ما را به عنوان الگو بپذیرند.
مدیر کل فرهنگی، معاونت تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که سخت گیری و بداخلاقی، باعث دوری انسان ها می شود، گفت: زمانی که مردم کسی را دوست داشته باشند، حتی اشتباهات او را نیز خوبی می بینند، ولی آنها از افراد بد اخلاق و سخت گیر دوری می گزینند و سخن او را قبول نمی کنند.
وی در تبیین راه های نفوذ در دل ها، ارتباط با خدا را راهی برای نفوذ در قلوب معرفی کرده و گفت: بر اساس روایات کسی که رابطه خود را با خدا اصلاح نماید، خداوند نیز رابطه او را با دیگران اصلاح می کند.
حجت الاسلام والمسلمین مقدمی دوست داشتن دیگران را یکی دیگر از راه های علاقه مند ساختن افراد به خود دانسته و افزود: همواره انتظار نداشته باشیم که دیگران ما را دوست داشته باشند، بلکه باید خود، ابراز علاقه را مطرح کنیم، تا دیگران نیز نسبت به ما علاقه مند شوند.
مدیر کل فرهنگی، معاونت تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که در دوست داشتن انسان باید یکنواختی خاصی داشته باشد، گفت: این که انسان در برخورد با دیگران چون همسر و فرزندان رابطه بسیار خوبی داشته باشد، ولی پس از چند لحظه این رابطه را از بین ببرد، آنان را نسبت به خود بی اعتماد می کند.
حجت الاسلام والمسلمین مقدمی افزود: البته دراین راستا باید مراقب بود که علاقه و دوستی زیاد آسیب هایی چون محدود کردن افراد را در پی نداشته باشد.
وی در پایان در باره راه های افزودن محبت در میان افراد گفت: استفاده از عباراتی که مورد علاقه مخاطب است، خوب گوش دادن به سخنان طرف مقابل، پرهیز از به کار بردن کلمات منفی و گفتن خوبی های افراد پیش از انتقاد از آنها، کارهایی است که موجب افزایش محبت میان انسان ها می شود.